Restricţii de trafic rutier, sâmbătă, în zona centrală a oraşului Galaţi

Restricţii de trafic rutier, sâmbătă, în zona centrală a oraşului Galaţi

FOTO Arhiva Adevărul

Oprirea circulaţiei este determinată, după câte a transmis Primăria Galaţi, de organizarea unui pelerinaj creştin închinat Floriilor. Autorităţile avertizează şi în noaptea de Înviere vor exista o serie de restricţii de trafic.

Primăria municipiului Galaţi a anunţat că în data de 20 aprilie 2019, în intervalul orar 15.30 – 16.30, se va bloca circulaţia rutieră pe strada Domnească, pe tronsonul cuprins între strada Brăilei şi strada Episcop Melchisedec Ştefănescu (strada Domnească – intersecţia cu strada Brăilei – strada Lahovary – strada Universităţii – strada Eroilor – strada Culturii – strada Gării – strada Basarabiei – strada Episcop Melchisedec Ştefănescu). 

„Restricţiile sunt valabile pentru buna organizare a evenimentului Pelerinaj de Florii, organizat de Arhiepiscopia Dunării de Jos Galaţi”, a transmis instituţia.

De asemenea, va fi închisă circulaţia şi în perioada 27– 28 aprilie 2019 (în noaptea de Înviere), în intervalul orar 22.30 – 2.00, pe strada Domnească, pe segmentul cuprins între strada Gării şi strada Episcop Melchisedec Ştefănescu, pentru buna desfăşurare a slujbei religioase în faţa Catedralei Arhiepiscopale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: