Restricţii de trafic în noaptea de Înviere, în zona Catedralei Arhiepiscopale din Galaţi

Restricţii de trafic în noaptea de Înviere, în zona
Catedralei Arhiepiscopale din Galaţi

Agenţii de poliţie vor dirija circulaţia pe rute ocolitoare. Foto: Adevărul

În noaptea de 19 spre 20 aprilie 2014, între orele 23.00 şi 2.00, va fi închisă total circulaţia autovehiculelor pe strada Domnească, pe segmentul cuprins între străzile Basarabiei şi Melchisedec Ştefănescu (fostă Vultur).

Ştiri pe aceeaşi temă

Mijloacele de transport în comun vor avea orarul şi traseele modificate după un program ce va fi stabilit de conducerea societăţii Transurb SA.

Totodată, traficul ar putea fi îngreunat în zona cimitirelor şi a bisericilor aflate în apropierea străzilor cu circulaţie intensă (ex. Biserica Sf. Vasile). În aceste cazuri, agenţii Poliţiei Rutiere vor lua măsuri de oprire temporară, fluidizare sau dirijare a circulaţiei, în funcţie de situaţie.

Primăria municipiului Galaţi recomandă credincioşilor care merg la slujba de Înviere să folosească mijloacele de transport în comun, dacă se deplasează pe distanţe mai lungi, iar dacă merg cu maşinile personale să evite zonele cu restricţii sau aglomerate, să oprească, staţioneze şi parcheze numai în locurile permise sau special amenajate şi să respecte semnalele agenţilor de circulaţie care vor dirija traficul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: