Restricţii de trafic, joi şi vineri, pe un important bulevard din Galaţi. Se fac lucrări de asfaltare

Restricţii de trafic, joi şi vineri, pe un important bulevard din Galaţi. Se fac lucrări de asfaltare

FOTO Arhivă Adevărul

Circulaţia autovehiculelor va fi redusă la numai două din cele patru benzi pe bulevardul Oţelarilor, pe porţiunea cuprinsă dintre intersecţiile acestuia cu bulevardele Galaţi şi Brăilei. Şi traseele mijloacelor de transport în comun sunt afectate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria municipiului Galaţi informează că în zilele de joi, 20 septembrie 2018, şi de vineri, 21 septembrie 2018, se vor executa lucrări de asfaltare pe bulevardul Oţelarilor, pe segmentul cuprins între intersecţia cu bulevardul Galaţi şi intersecţia cu strada Brăilei. 

Din acest motiv, traficul rutier va fi restricţionat pe  sensul de mers către strada Brăilei. Având în vedere lucrările de asfaltare care vor avea loc pe strada Oţelarilor în zilele de joi şi vineri, traseele transportului în comun vor suferi şi ele o serie de modificări.

Astfel, troleibuzele care deservesc traseul 102 nu vor mai circula pe segmentul pe care se desfăşoară lucrări. Transferul călătorilor de la capăt de linie Micro 19 până în staţia din Ţiglina I şi retur se va realiza cu autobuze pe care va fi inscripţionat mesajul ”Transbordare călători 102 – Micro 19 – Ţiglina I”. 

utobuzele vor circula cu o frecvenţă de patru minute, urmând ca transferul persoanelor să se realizeze către troleibuzele care circulă pe traseul 104.

Traseul Micro 19 – Ţiglina I va fi asigurat cu un număr de şase autobuze, în locul mijloacelor de transport aferente traseelor de pe segmentul închis. Acestea se vor deplasa la un interval de patru minute, cu întoarcere pe strada Brăilei, în dreptul străzii Regiment 11 Siret. Cele şase autobuze vor asigura transbordarea călătorilor pentru troleibuzele care circulă pe traseul 104, călătorii putând folosi de asemenea orice alt mijloc de transport către destinaţia dorită.

Harta zonei din Galaţi cu trafic restricţionat FOTO Infografie

Călătorii care circulă din zona centrală către Micro 19 vor avea la dispoziţie troleibuzele traseului 104 sau orice mijloc de transport până în Ţiglina II, de unde vor folosi cele patru autobuze introduse pentru transbordare.Traseul 104 va fi suplimentat, urmând să circule 14 troleibuze cu o frecvenţă de patru – opt minute.

Reamintim că lucrările de reabilitare a bulevardului Oţelarilor au început anul trecut. Pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu bulevardul Galaţi şi intersecţia cu strada Brăilei s-au realizat piste pentru biciclişti pe ambele părţi, au fost refăcute alveolele pentru parcarea autoturismelor şi a fost reamenajat spaţiul verde. Sensul de mers către bulevardul Galaţi a fost deja asfaltat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările