Record pentru Poliţia Rutieră: 19 permise de conducere suspendate în două ore şi jumătate

Record pentru Poliţia
Rutieră: 19 permise de conducere suspendate în două ore şi jumătate

10 şoferi vor fi pietoni pentru următoarele luni Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii rutieri din Galaţi au constatat o avalanşă de abateri de la normele rutiere cu prilejul unui control de rutină în trafic. Neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi ignorarea culorii roşii a semaforului sunt doar câteva dintre contravenţiile constatate de oamenii legii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 16 noiembrie, în intervalul orar 11,00 – 13,30, pe D.N. 25 şi D.N. 26, precum şi pe raza municipiului Galaţi, poliţiştii au desfăşurat o acţiune preventivă, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În cadrul acţiunii au fost constatate 103 contravenţii, dintre care 98 pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, 13 pentru depăşirea regimului legal de viteză, cinci pentru traversare neregulamentară pietoni, 26 pentru nepurtarea centurii de siguranţă şi trei abateri săvârşite de biciclişti în trafic.

”Au fost reţinute, în vederea suspendării, 19 permise de conducere, dintre care   şapte pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, două pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept, şapte pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului, două pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea şi unul pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reţinute opt certificate de înmatriculare”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările