Recidivistul prins în flagrant care i-a muşcat pe poliţişti ca să îşi asigure scăparea

Recidivistul prins în flagrant care i-a muşcat pe poliţişti ca să îşi asigure scăparea

Foto: www.bzi.ro

Bărbatul a fost surprins de poliţişti în timpul unui furt alături de un complice minor, iar pentru că nu voia să fie încătuşat şi dus la secţie, l-a muşcat de braţ şi antebraţ atât pe poliţistul care l-a prins, cât şi pe un elev aflat în practică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi i-au trimis în judecată zilele trecute pe Năstase Adrian şi T.F. (minor) pentru furt calificat în formă continuată, ultraj prin ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

Năstase Adrian a fost protagonistul unui incident desprins parcă din filme. În noaptea de 4 spre 5.04.2019,  bărbatul, împreună cu minorul T.F., a folosit o şurubelniţă pentru a sparge o baracă, dar şi mai multe maşini, de unde au sustras mai multe bunuri, respectiv un modulator radio, un memory stick, lanternă, cabluri de încărcător pentru telefoane mobile, o sticlă cu vin, un trabuc, un pachet de cafea, un sport optic, un cartuş de ţigări, o pilă, o sticlă cu ţuică şi un parfum.

La un moment dat, cei doi hoţi au fost surprinşi în flagrant de poliţiştii secţiei 3 din Galaţi, care au pornit în urmărirea acestora, infractorii luând-o la fugă. Mai puţin iute de picior, Năstase Adrian a fost ajuns din urmă de către un agent de poliţie şi un elev aflat în practică, iar când aceştia au încercat să îl încătuşeze, bărbatul i-a muşcat pe ambii de braţ şi antebraţ.

Atât poliţiştul, cât şi elevul aflat în practică s-au constituit acum părţi civile în proces şi urmează să precizeze în instanţă daunele pe care le vor cere de la hoţul cu tulburări comportamentale. Năstase Adrian este cunoscut cu antecedente penale, fiind liberat la termen din măsura educativă a internării într-un centru de detenţie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările