Recidivistul eliberat prin recursul compensatoriu care a ademenit o femeie în maşină şi a violat-o. Mai avea de executat 248 de zile de închisoare

Recidivistul eliberat
prin recursul compensatoriu care a ademenit o femeie în maşină şi a violat-o. Mai avea de executat 248 de zile de închisoare

Foto: arhivă Adevărul

Bărbatul s-a folosit de o maşină neînmatriculată, cu număr fals de înmatriculare, pentru a o transporta pe victimă într-o zonă mărginaşă a oraşului Galaţi, unde a lovit-o până a acceptat să întreţină relaţii sexuale cu el.

Floştură Valentin Marius, un bărbat din Galaţi, a fost trimis în judecată zilele trecute de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi pentru viol, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi punere în circulaţie a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Bărbatul nu avea permis, conducea o maşină neînmatriculată şi cu numere false de înmatriculare, iar la un moment dat a observat o femeie care se deplasa pe carosabil, într-o zonă mărginaşă a oraşului Galaţi.

”În seara zilei de 22.03.2019, în jurul orei 20,30, inculpatul Floştură Valentin Marius profitând de faptul că persoana vătămată A.G. dorea să se deplaseze într-o zona mărginaşă a municipiului Galaţi, a ademenit-o pe aceasta în autoturismul personal sub pretextul conducerii la destinaţie”, precizează procurorul de caz în rechizitoriu.

Individul s-a îndreptat cu autovehiculul în direcţia unui fost CAP, pe un drum de pietriş, necirculat, iar acolo a obligat-o pe pasagera de ocazie să coboare din autoturism, a dus-o în dreptul unor clădiri abandonate şi a lovit-o de mai multe ori, obligând-o să întreţină un raport sexual oral împotriva voinţei ei.

”Inculpatul Floştură Valentin Marius, în aceleaşi împrejurări descrise anterior, a condus autoturismul marca Volkswagen Polo neînmatriculat în circulaţie şi având aplicate plăcuţe cu un număr fals de înmatriculare, pe drumurile publice din municipiul Galaţi, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, se menţionează în rechizitoriu.

Practic, individul a folosit o maşină neînmatriculată pentru a se deplasa prin Galaţi, deşi nu avea permis de conducere, iar pentru a crea o aparenţă de legalitate, a folosit plăcuţe cu un număr fals de înmatriculare.

La momentul comiterii faptei, Floştură Valentin Marius era recidivist post-executoriu, fiind liberat condiţionat pe 10.07.2018, cu un rest de pedeapsă rămas de executat de 248 zile închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: