Reacţia românilor la cazul revoltător al fetiţei abuzate sistematic de propria mamă: „Puşcărie pe viaţă!“

Reacţia românilor la
cazul revoltător al fetiţei abuzate sistematic de propria mamă: „Puşcărie pe
viaţă!“

Mii de români au comentat pe Facebook imaginile cutremurătoare în care apare fetiţa abuzată de mama ei Foto: captură Alex Beny

Imaginile cutremurătoare cu fetiţa de 7 ani care este dată afară din casă de mama alcoolică şi se ascunde în grădina casei unde locuieşte pentru a nu fi bătută din nou au stârnit reacţia a mii de români. Peste 2.100 de persoane au comentat situaţia micuţei, iar filmarea a fost distribuită de 9.500 de ori.

Românii au reacţionat masiv la imaginile cu un puternic impact emoţional postate pe Facebook de un gălăţean din satul Poşta, comuna Gohor, în care se vede cum o fetiţă se ascunde în grădina casei unde locuieşte de frica mamei ei, o femeie de 43 de ani, care este alcoolică şi o bate zilnic.

”Eu mă chinui de ani de zile sa rămân însărcinată şi nu pot . Alţii au şi nu ştiu să aprecieze”, spune o femeie.

”Jeguri de oameni! Puşi pe rug şi chinuiţi până îi ia dracu!!!”,  ”Puşcărie pe viaţă, bătuţi şi ei fără milă zilnic în puşcărie”, sunt comentariile unor români aflaţi sub imperiul emoţional al imaginilor cutremurătoare.

Mulţi din cei care au văzut filmarea au ţinut să îl felicite pe bărbatul care a filmat şi a anunţat apoi autorităţile.

”Dumnezeu s-a folosit de dumneavoastră ca să salvaţi copilul, vă rog să nu îl duceţi la părinţi şi anunţaţi autorităţile. Dumnezeu să vă protejeze şi să vă răsplătească eforturile şi dragostea”

”Bravo, omule, bine ai făcut. Cheamă Protecţia Copilului şi Poliţia. Ăia nu sunt oameni, sunt animale. La puşcărie cu ei, nu merită să stea în libertate”

”Ce respect....statuie, tată, eşti omul anului....rar aşa ceva”

”Dumnezeu să îţi de-a sănătate că ai primit pe biata copilă în casă la tine din frigul ăla şi din mâinile beţivei. Sărăcuţa copilă!”

”Trebuie decăzuţi din drepturi. Scurt şi la obiect. Ambii părinţi în stare de ebrietate. Ce poate învaţa un copil.... Ce poate învăţa fetiţa aceea de la ei....părinţii trebuie să fie oglinda copilului.... Păcat! Respect pentru ceea ce ai făcut!!!”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: