Razii ale poliţiştilor în gările din Galaţi, Tecuci şi Târgu Bujor. Ce nereguli au descoperit oamenii legii

Razii ale poliţiştilor
în gările din Galaţi, Tecuci şi Târgu Bujor. Ce nereguli au descoperit oamenii
legii

Foto: arhivă Adevărul

În cadrul acţiunii ”Clean Stations”, pe care Poliţia Română a desfăşurat-o în această dimineaţă la nivel naţional, poliţiştii gălăţeni de la transporturi, rutieră şi ordine publică au efectuat controale în zona mai multor gări din judeţul Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acţiunea, care a vizat prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerşetorie şi comerţ ambulant, precum şi descurajarea oricăror faptele  ilegale, s-a desfăşurat în zona gărilor Galaţi, Tecuci Nord şi Tecuci Sud, Barboşi – călători şi Târgu Bujor, la aceasta participând 35 de poliţişti din cadrul Inspectoratuluii de Poliţie Judeţean Galaţi şi Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Galaţi.

”Cu ocazia controalelor efectuate au fost verificate 142 de autoturisme şi legitimate peste 50 de persoane. Au fost aplicate 76 de amenzi pentru fapte contravenţionale privind încălcarea ordinii şi liniştii publice, circulaţia pe drumurile publice, transportul în regim de taxi, activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, valoarea totală a acestora fiind de peste 8.500 de lei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Totodată, au fost reţinute cinci permise de conducere şi trei certificate de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: