Răzbunarea în stil mafiot a unui interlop pe un bărbat care a refuzat să îi restituie banii împrumutaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Bărbatul hotărâse iniţial doar să îi spargă geamurile la maşină celui care îi datora bani, dar şi-a schimbat planul, hotărând că trebuie să îi dea o lecţie usturătoare acestuia. Interlopul fusese liberat condiţionat din executarea unei pedepse de 18 ani de închisoare.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe B.S.B., un bărbat din Galaţi,  pentru distrugere la un un an şi patru luni de închisoare, la care s-a adăugat un rest rămas neexecutat de 1.833 zile dintr-o pedeapsa de 18 ani închisoare.

Acesta a fost obligat şi să îi restituie păgubitului suma de 13.500 de lei, reprezentând contravaloarea unui autovehicul, marca Renault Megane, şi a recondiţionării a trei uşi de garaj afectate de un incendiu, respectiv 2.000 de lei.

Pe 24 iulie 2018, bărbatul a decis să se răzbune în stil mafiot pe un cunoscut, pe care susţinea că îl împrumutase cu 1.800 de euro, iar acesta din urma refuza să îi mai restituie. După ce a discutat cu un cunoscut, G.A.G, cei doi au decis să meargă în cartierul IC Frimu din Galaţi şi să îi spargă parbrizul maşinii.

Ulterior, pe drum, şi-au schimbat planul, iar G.A.G s-a înarmat cu  un topor şi o sticlă cu lichid inflamabil. Odată ajunşi lângă maşina ”datornicului”, un Renault Megane, cei doi au spart toate geamurile autovehiculului cu toporul, iar G.A.G a stropit maşina în interior cu lichidul inflamabil pe care îl avea asupra sa, iar B.S.B, a scos o brichetă şi a aprins lichidul.

La scurt timp, maşina a explodat, cei doi răufăcători fiind la un pas să fie surprinşi de suflul exploziei. Toată scena a fost observată de mai multe persoane care se găseau în zonă, fiind şi filmată de o cameră de supraveghere. Autovehiculul a fost distrus în proporţie de 90% de incendiu şi a fost degradată vopseaua de la uşile a trei garaje din apropierea autoturismului distrus.

Pe parcursul procesului, B.S.B. a achitat contravaloarea maşinii distruse şi a degradării produse la uşile celor trei garaje, dar a ajuns după gratii, fiindu-i revocată liberarea condiţionată. urmând să execute acum un an şi patru luni de închisoare, la care se adaugă şi restul de 1.833 de zile dintr-o pedeapsă anterioară.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite