Punere în scenă de excepţie la Teatrul Gulliver: ”Crăiasa Zăpezilor”, o poveste a celebrului scriitor Hans Christian Andersen

Punere în scenă de
excepţie la Teatrul Gulliver: ”Crăiasa Zăpezilor”, o poveste a celebrului
scriitor Hans Christian Andersen

Scenă din spectacolul ”Crăiasa poveştilor” Foto: Teatrul Gulliver

Ultimul weekend din această iarnă aduce un spectacol de sezon la Teatrul Gulliver. „Crăiasa Zăpezilor”, capodoperă a marelui scriitor de basme pentru copii, Hans Christian Andersen, vine în această duminică, de la ora 10.30, pe scena de la Gulliver.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Crăiasa Zăpezilor” este o încântătoare poveste clasică ce a fost îmbrăcată de regizorul Cristian Pepino şi regretata scenografă, Cristina Pepino, în haine moderne, prin folosirea animaţiei digitale ca element de decor. 
 
Atmosfera hibernală a poveştii este dublată de coloana sonoră sugestivă în acest sens, realizată de Dan Bălan, în timp aventurile personajelor prind viaţă cu ajutorul actorilor Andrei Dombrovschi, Gina Geru, Adina Ariton, Nicole Lungu şi Marian Sterian.
 
Spectacolul a obţinut premiul pentru expresivitatea şi rafinamentul imaginii în arta animaţiei în 2007, în cadrul festivalului internaţional al teatrului de animaţie „Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie”, organizat de Teatrul Ţăndărică din Bucureşti. Tot în acelaşi an, spectacolul s-a bucurat de premiul special al juriului la Festivalul Internaţional de Marionete “Gulliver” din Galaţi.
 
Biletele se pot cumpăra online, de pe site-ul instituţiei, www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea Bilete – Cumpără bilete online sau accesând direct linkul http://bilete.fanitardini.ro/alegespectacol, dar şi de la casa de bilete, cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului. Preţul acestora este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: