Program postuniversitar susţinut de o echipă de economişti şi avocaţi specializaţi pe achiziţii publice şi litigii

Program postuniversitar susţinut de o echipă de
economişti şi avocaţi specializaţi pe achiziţii publice şi litigii

Foto: arhivă Adevărul

Începând din 16 martie 2019 şi până la 31 mai 2019, o echipă de specialişti la nivel naţional în domeniul achiziţiilor publice va susţine prelegeri la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, în cadrul Programului postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională continuă „Achiziţii publice”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Programul postuniversitar este organizat de Departamentul de Formare Continuă şi Transfer Tehnologic al Universităţii gălăţene şi va fi coordonat de expertul Ecaterina Milica Dobrotă.

Printre specialiştii care vor conferenţia se numără Ecaterina Milica Dobrotă - consilier de soluţionare a contestaţiilor, formator/lector în cursuri de formare în domeniul achiziţiilor publice, autor de articole de specialitate, cadru didactic asociat la cursuri postuniversitare de achiziţii publice; economistul Bogdan Dobrin – director general al Direcţiei Generale Reglementare şi Armonizare Legislativă din cadrul ANAP, formator/lector în cursuri de formare în domeniul achiziţiilor publice; dr. av. Florin Irimia – specialist în achiziţii publice, cu o vastă experienţă în litigii din acest domeniu, cadru didactic asociat la cursuri de master achiziţii publice, formator/lector în cursuri de formare în domeniul achiziţiilor publice, autor de articole de specialitate; economistul Gheorghe Cazan – consultant în domeniul achiziţiilor publice, expert achiziţii publice pentru Sigma OECD, formator/lector în cursuri de formare în domeniul achiziţiilor publice, autor de articole de specialitate; juristul Dumitru Viorel Pârvu - consilier de soluţionare a contestaţiilor în domeniul achiziţiilor publice (membru în colegiul CNSC), formator/lector în cursuri de formare în domeniul achiziţiilor publice, autor de articole de specialitate; economistul Gabriela Stănilă – director al Direcţiei Generale Achiziţii Publice şi Servicii Interne din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, formator/lector în cursuri de formare în domeniul achiziţiilor publice; avocatul Petre Tănase – expert achiziţii publice, cu experienţă în litigii din acest domeniu, lector în seminarii în domeniul achiziţiilor publice.

Durata programului este de 96 ore. Cursurile vor avea loc în spaţiile de învăţământ aferente Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi şi se vor desfăşura doar în weekend. Cursul se adresează absolvenţilor învăţământului superior acreditat, minim ciclul I de studii universitare de licenţă.

Actele necesare la înscriere/dosarul personal obligatoriu la data înscrierii: copie diplomă de licenţă certificată „conform cu originalul”; copie certificat de naştere, certificat de căsătorie (în cazul schimbării numelui); copie BI/CI. Înscrierile se fac la sediul DFCTT din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi, Str. Domnească nr. 47, sala U109 Galaţi sau în format electronic la adresa de e-mail dfctt@ugal.ro. Mai multe detalii puteţi afla la telefon: 0336.130.142.

Contractele se pot încheia pentru solicitanţi persoane juridice sau fizice. La finalizarea cursurilor se eliberează un certificat de atestare a competenţelor profesionale şi supliment descriptiv.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: