Prinşi cu sute de pachete de ţigări de contrabandă în portbagaj. O parte dintre acestea provin din Republica Moldova

Prinşi cu sute de
pachete de ţigări de contrabandă în portbagaj. O parte dintre acestea provin
din Republica Moldova

Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi, de 35 şi 44 de ani, sunt cercetaţi pentru contrabandă, după ce poliţiştii au descoperit, în urma unui control de rutină în trafic, că aceştia transportau cu un autovehicul ţigări neaccizate sau purtând timbre de acciză din Republica Moldova, pe care urmau să le comercializeze în Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 12 februarie, în jurul orei 01,35, poliţiştii gălăţeni au oprit în trafic, pe strada Calea Prutului din Galaţi, un autoturism în care se aflau doi bărbaţi de 44 şi 35 de ani, ambii din municipiul Galaţi.

”În urma controlului efectuat asupra autoturismului, în portbagajul acestuia, poliţiştii au găsit 270 de pachete ţigarete de diverse mărci, 150 dintre acestea fără timbru de acciză şi 120 cu timbru de acciză emis de Republica Moldova”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Ţigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru contrabandă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: