Primul târg de joburi în vânzări directe la Galaţi. Sunt aşteptaţi şi pensionari sau  mămici care vor un ban în plus

Primul târg de joburi în vânzări directe la Galaţi. Sunt aşteptaţi şi pensionari sau  mămici care vor un ban în plus

Vânzările directe - un domeniu extrem de complex în România

Aproape 300 de joburi în vânzări directe sunt puse la dispoziţia celor interesaţi. Multe dintre ele sunt chiar şi part-time. Au fost şi mulţi şomeri care au nimerit prost: ei căutau cu totul alt fel de serviciu!

Ştiri pe aceeaşi temă

Aula Mare a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi găzduieşte zilele acestea prima ediţie a Târgului de Joburi în vânzări directe. Au răspuns invitaţiei de a participa la acest eveniment 11 angajatori, în special din domeniul asigurărilor sau vânzărilor de cosmetice, care au pus la dispoziţia celor interesaţi aproape 300 de locuri de muncă.

„Ne adresăm tuturor celor care vor să aibă venituri suplimentare faţă de salariul de bază să vină să vadă ce oportunităţi sunt. Ne referim aici la mămicile cu copii mici, aflate în concediu maternal, sau chiar la pensionari”, spune Marius Ogrezeanu, unul dintre organizatori.

Şi cum printre cei curioşi să vadă ce locuri de muncă sunt puse la bătaie au fost destui care au întrebat „dar pentru lăcătuşi ce aveţi?”, organizatorii au ţinut să precizeze clar că nu sunt locuri de muncă în industrie. „Poate, doar, dacă acei lăcătuşi au talent în vânzări şi să ştiţi că sunt unii care chiar se pricep”, a adăugat zâmbind Marius Ogrezeanu.

Go&Go Media Group, compania care a organizat acest târg spune că pe viitor ar vrea ca la târguri să fie chemaţi şi distribuitori de carte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările