Primul protest din justiţia gălăţeană. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi suspendă activitatea cu publicul

Primul protest din justiţia gălăţeană. Procurorii
Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi suspendă activitatea cu publicul

Foto: arhivă Adevărul

Adunarea Generală a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi a decis astăzi, 01.03.2019, în unanimitate, să îşi exprime astfel dezacordul faţă de modificările legislative realizate prin O.U.G. 7/2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii gălăţeni au reacţionat astăzi faţă de modificările aduse legilor justiţiei prin O.U.G. 7/2019.

”Adunarea Generală a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, din data de 01.03.2019, în unanimitate, a hotărât suspendarea activităţii cu publicul în perioada 04.03.2019-15.03.2019, ca formă de manifestare a dezacordului faţă de modificările legislative realizate prin O.U.G. 7/2019”, a transmis Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Activitatea cu publicul a Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi se va realiza prin celelalte mijloace de comunicare prevăzute de Codul de procedură penală, respectiv dispoziţiile legale în materie (fax, e-mail, servicii poştale şi altele).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările