Premieră europeană. Primul Escape Room Mobil Game of Thrones din Europa va fi găzduit de Galaţi din 24 noiembrie

Premieră europeană. Primul Escape Room Mobil Game of Thrones din Europa va fi găzduit de Galaţi din 24 noiembrie

FOTO Arhiva Adevărul

Durata maximă a jocului este de 45 minute, timp în care participanţii trebuie să apeleze la cunoştinţele lor despre serial, să îşi folosească atenţia şi să lucreze în echipă. Accesul la joc se face pentru grupe de până la 6 persoane, iar aceştia pot solicita indicii care să îi ajute în „călătorie”

Ştiri pe aceeaşi temă

Până în data de 15 decembrie, Shopping City Galaţi este gazda primului Escape Room mobil Game of Thrones din Europa, concept unic creat în premieră de HBO România. Fanii îndrăgitului serial sunt aşteptaţi în intervalul orar 14:00 – 22:00.  

Compus din două etape, Escape Room-ul le oferă participanţilor şansa să intre în pielea personajelor preferate, să treacă Dincolo de Zid şi să îl înfrunte pe Regele Nopţii, în încercarea de a salva cele Şapte Regate. Durata maximă a jocului este de 45 minute, timp în care participanţii trebuie să apeleze la cunoştinţele lor despre serial, să îşi folosească atenţia şi să lucreze în echipă. Accesul la joc se face pentru grupe de până la 6 persoane, iar aceştia pot solicita indicii care să îi ajute în „călătorie”.

Escape Room-ul Game of Thrones va fi amplasat în Shopping City Galaţi şi va fi disponibil vizitatorilor în intervalul orar 14,00 – 22,00. Pentru a-şi putea rezerva locul, clienţii trebuie să achiziţioneze, în perioada 24 noiembrie – 15 decembrie, produse şi servicii din magazinele centrului comercial şi să se prezinte cu bonul de cumpărături în ziua achiziţiei la Info Desk-ul aflat ȋn zona scărilor rulante şi să îşi aleagă data şi ora la care vor să înceapă aventura în universul Game of Thrones, alături de maximum 5 prieteni.

Escape Room-ul mobil Game of Thrones este unic în Europa, componentele sale fiind lucrate manual în proporţie de 70%. Întreaga construcţie a necesitat aproximativ 380 de ore de lucru, integrând elemente modelate manual din răşini epoxidice sau poliuretanice, obiecte de recuzită realizate din lemn masiv şi sisteme de control al luminii, corelate cu senzori de presiune şi prezenţă, care redau o nuanţă adaptată fiecărei etape a jocului.

Game of Thrones este o producţie HBO şi toate cele 7 sezoane pot fi urmărite în exclusivitate, oricând, pe HBO GO. Regulamentul jocului şi mai multe detalii se găsesc pe website-ul Shopping City Galaţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: