Primăria renunţă la indicatoarele rutiere extrem de mici, montate anul trecut

Primăria renunţă la indicatoarele rutiere extrem de mici, montate anul trecut

Indicatoarele erau mult prea mici pentru a fi citite. Foto Adevărul

10.000 de lei se duc pe apa sâmbetei la Galaţi! Primăria înlocuieşte panourile rutiere foarte mici cu unele normale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria municipiului Galaţi a început înlocuirea indicatoarelor rutiere de informare din oraş. Sunt înlocuite acele indicatoare cu scrisul mic, dificil de citit de la distanţă, cu unele noi, pe care informaţiile sunt tipărite cu litere vizibile de la depărtare. 30 de astfel de indicatoare vor fi înlocuite la nivelul municipiului Galaţi, lucrările fiind planificate să se încheie la sfârşitul săptămânii viitoare.

Noile indicatoare vor fi montate, după consultarea Poliţiei Rutiere, în cele mai importante puncte de trafic din Galaţi, îndeosebi în apropiere celor 6 intrări/ieşiri în/din oraş şi în marile intersecţii.

Lucrările de înlocuire a indicatoarelor rutiere de informare nu vor afecta circulaţia autovehiculelor.

În luna iulie a anului trecut au fost montate în jur de 50 de astfel de panouri, care au costat aproximativ 10.000 de lei. Ele au fost făcute prin atribuire directă, fără licitaţie.

CITEŞTE ŞI:

GALERIE FOTO Bătaie de joc la adresa şoferilor străini care trec prin Galaţi. Primăria a montat indicatoare de pe care abia se pot distinge literele sau cifrele

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările