Primăria va realiza un ghid de bune practici pentru asociaţiile de proprietari

Primăria va realiza un ghid de bune practici pentru asociaţiile de proprietari

Imagine de la întâlnirea de la Primăria Galaţi FOTO PMG

Necesitatea unui astfel de document a rezultat în urma unei întâlniri a primarului cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, care au reclamat în special lipsa unor proceduri unitare în privinţa relaţiilor din interiorul acestora, dar şi în relaţia cu primăria şi cu furnizorii de utilităţi publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 1 noiembrie 2017, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu s-a întâlnit cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari de la nivelul municipiului pentru a dezbate principalele probleme cu care aceştia se confruntă.

„Dezbaterile de acest gen sunt importante pentru a stabili, de comun acord, câteva reguli clare, care să poată fi aplicate în situaţii similare la nivelul tuturor asociaţiilor”, a precizat biroul de presă al instituţiei.

În urma discuţiilor a rezultat necesitatea de a realiza un ghid de bune practici în conformitate cu toate legile în vigoare, care să poată fi aplicat şi respectat de către toţi reprezentanţii asociaţiilor de proprietari.

Primarul Pucheanu şi-a asumat misiunea de a realiza acest ghid împreună cu aparatul de specialitate din instituţia pe care o conduce, în speranţa că, astfel, cele mai multe dintre piedicile întâmpinate în acest moment, atât în relaţia cetăţenilor cu asociaţiile, cât şi în relaţia asociaţiilor cu municipalitatea, vor fi eliminate în cel mai scurt timp.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: