Prima zi fără morţi la căminul de îngrijire a vârstnicilor ”Sf.Ilie” din Galaţi. Creşte numărul de infectări cu noul coronavirus la un alt azil

Prima zi fără morţi la căminul de îngrijire a
vârstnicilor ”Sf.Ilie” din Galaţi. Creşte numărul de infectări cu noul
coronavirus la un alt azil

Foto: captură ProTV

29 de bătrâni găzduiţi de azilul privat din Galaţi au murit de la izbucnirea epidemiei de coronavirus. Şapte beneficiari de asistenţă socială şi medicală de la căminul ”Sf.Ilie” s-au vindecat şi au fost externaţi.

Numărul de îmbolnăviri şi de decese de la căminul de îngrijire a bătrânilor ”Sf.Ilie” din Galaţi a rămas acelaşi ca şi ieri, conform datelor transmise de Direcţia de Sănătate Publică Galaţi. 29 de vârstnici găzduiţi de azilul privat au decedat până acum după infectarea cu noul coronavirus.

A crescut în schimb numărul de persoane diagnosticate cu COVID-19 la căminul de îngrijire a bătrânilor ”Sf.Spiridon” din Galaţi. Alţi şase vârstnici au fost confirmaţi pozitiv, în total fiind 39 de beneficiari care au fost infectaţi cu noul coronavirus, după cum ne-a declarat dr.Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi.

Acestora li se adaugă şi o altă persoană din rândul personalului, care ridică la opt numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19. Patru bătrâni găzduiţi de azil au decedat după infectarea cu noul coronavirus.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările