Prima promoţie de actori a Facultăţii de Arte de la Galaţi se reuneşte după zece ani

Prima promoţie de actori a
Facultăţii de Arte de la Galaţi

se reuneşte după zece ani

În urmă cu un deceniu Galaţiul dădea primii artişti cu studii superioare. Foto: Adevărul

Cei mai mulţi dintre absolvenţi sunt acum artişti consacraţi şi profesionişti desăvârşiţi: evoluează pe scenele româneşti şi internaţionale, joacă în spectacole difuzate de prestigioasa companie de televiziune BBC sau manageriază ei înşişi trupe independente de teatru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reuniunea clasei inaugurale de actori gălăţeni va avea loc sâmbătă, 9 august, la Sala Studio a Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Primii absolvenţi ai şcolii gălăţene de teatru, de la clasa prof. univ. dr. Adriana Marina Popovici, sunt acum artişti consacraţi şi profesionişti desăvârşiţi: evoluează pe scenele româneşti şi internaţionale, joacă în spectacole difuzate de prestigioasa companie de televiziune BBC sau manageriază ei înşişi trupe independente de teatru, apar în producţii de televiziune de succes precum “Vocea României” sau sunt oameni de televiziune ori, ca şi dascălii lor, au ales să devină cadre didactice.

Clasa inaugurală de actori de la Galaţi marchează împlinirea a 10 ani de la absolvirea facultăţii într-un cadru festiv sâmbătă, 9 august 2014, de la ora 11:00, la Sala Studio a Facultăţii de Arte (Corp SB 03).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: