Prima ediţie a Festivalului filmului chinezesc la Galaţi. Evenimentul are loc în perioada 1-8 martie

Prima ediţie a Festivalului filmului chinezesc la Galaţi. Evenimentul are loc în perioada 1-8 martie

Universitatea Danubius va găzdui festivalul. FOTO Costel Crângan

Gazda „Festivalul filmului chinez în primăvara românească” este Universitatea Danubius, iar intrarea publicului la evenimentele organizate cu acest prilej este liberă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 1-8 martie 2016, la Universitatea „Danubius” din Galaţi se va desfăşura „Festivalul filmului chinez în primăvara românească”. Evenimentul, la care intrarea este gratuită, este organizat de Centrul de Programe Interculturale din cadrul Universităţii „Danubius”, cu sprijinul Ambasadei Republicii Populare Chineze în România.

Deschiderea festivalului va fi făcută de către rectorul Danubius, conf. univ. dr. Andy Puşcă şi va avea loc pe data de 1 martie, la ora 16.00. În prima zi a festivalului va avea loc şi inaugurarea expoziţiei de fotografie tematică: „Danubius - China, parteneriat internaţional pentru educaţie”.

Pe toată durata „Festivalul filmului chinez în primăvara românească”, iubitorii de cultură şi civilizaţie chineză vor avea ocazia să vizioneze, în fiecare după-amiază, de la ora 17.00, câte un film artistic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările