Prima câştigătoare a concursului "Fotografia Zilei", organizat de "Adevărul", este din Brăila

Ioana Manuela Mucuţă a participat la concursul „Fotografia Zilei", cu o imagine surprinsă în oraşul său, Brăila. Tânără, pasionată de arta fotografică, a câştigat premiul cel mare oferit de Adevărul Holding, un aparat foto Panasonic Lumix.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Uau, sunt extrem de fericită! Nu mă aşteptam. Am participat la concurs cu o fotografie cu nişte băbuţe stând pe o bordură", ne-a spus Ioana. Ioana Manuela Mucuţă, absolventă a Facultăţii de Jurnalism, sales manager la reprezentanţa unei firme de telefonie mobilă din Brăila.

Şi-a descoperit pasiunea pentru arta fotografică pe când avea şapte ani. A început să facă poze cu un "Smena 8". Acum postează fotografiile pe Flickr, o galerie expoziţională virtuală.

Un aparat foto mai bun

"Răsfoiam într-o zi ziarul "Adevarul" şi am citit despre acest concurs. M-am gândit imediat la poza cu cele trei băbuţe pentru a mă înscrie în concurs. Am făcut această fotografie în timpul unei plimbări. Bătrânele, îmbrăcate în haine de casă, dar care parcă se pregăteau de o excursie , mi s-au părut foarte haioase. Am făcut mai multe cadre şi l-am pastrat pe cel mai bun", ne-a povestit Ioana Manuela, la sediul redacţiei Adevărul de Seară Brăila, unde a venit să ridice premiul.

"Ştiam ca fotografia este bună, dar nu am crezut ca voi câştiga, că va fi cea mai buna fotografie. Acum sunt mândră că sunt câştigătoarea concursului, mai ales că premiul este un aparat foto mai bun ca al meu", ne-a spus ea. Ioana ne-a mai mărturisit că este pasionată de fotografie, îi plac instantaneele, dar nu ar face o profesie din asta. Preferă ca fotografia să rămână o pasiune şi atât.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările