Precizare de la Prefectură: activitatea de taximetrie se poate desfăşura şi pe timpul nopţii, fără restricţii

Precizare de la Prefectură: activitatea de taximetrie se poate desfăşura şi pe timpul nopţii, fără restricţii

FOTO Arhiva Adevărul

Singurele obligaţii suplimentare ale taximetriştilor, impuse de regulile privind combaterea pandemiei, sunt cele de a purta echipament de protecţie şi de dezinfecta interiorul maşinii după fiecare cursă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Instituţia Prefectului judeţului Galaţi a ţinut să deminteze o serie de zvonuri lansate în spaţiul public, potrivit cărora activitatea de taximetrie ar fi interzisă după ora 22,00.

„Avem în vedere recomandarea Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Bucureşti nr. 131.397/17.04.2020, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a adoptat în cadrul şedinţei extraordinare din data de 17.04.2020 Hotârârea nr. 45, în care la art. 10 se precizează că „se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină dentară şi activitatea de comercializare cu amănuntul a produselor, a serviciilor în centrele comerciale în care îşi desfăşoară activitatea mai mulţi operatori economici, cu excepţia vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice şi a serviciilor de curăţătorie şi se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei conform prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3”, a precizat instituţia într-un comunicat remis presei vineri, 24 aprilie.

„Ţinând cont că prin Ordonanţa Militară nr. 3 nu se interzice circulaţia autoturismelor în regim de taxi, Instituţia Prefectului Judeţul Galaţi vă informează că activitatea de transport persoane în regim de taxi se va desfăşura în parametri normali, inclusiv după ora 22.00”, a mai adăugat Instituţia Prefectului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările