Poliţistul local al anului: a prins în flagrant 30 de infractori şi a dat un număr record de amenzi contravenţionale

Poliţistul local al
anului: a prins în flagrant 30 de infractori şi a dat un număr record de amenzi
contravenţionale

Foto: Poliţia Locală Galaţi

Omul legii are 48 de ani, este angajat al Serviciului de Ordine Publică Galaţi şi activează ca poliţist local din 2001.

Ştiri pe aceeaşi temă

În 2019, Poliţia Locală Galaţi i-a acordat diploma de poliţistul anului unui angajat al Serviciului de Ordine Publică–secţia nr. 1 Poliţie Locală. Bucur Romulus Livius are 48 de ani şi a fost angajat în 2001 la actuala instituţie ce poartă numele de Poliţia Locală.

”Pe parcursul anului 2018, poliţistul local Bucur Romulus Livius a constatat în flagrant 30 de fapte cu caracter penal şi a aplicat un număr de 169 de sancţiuni contravenţionale. Poliţistul local premiat are atribuţii de ordine publică, dar şi pe linie de siguranţă rutieră”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Distincţia ”structura anului” a revenit în 2019 Serviciului Siguranţă Rutieră Galaţi, structură condusă de Bogdan Dănuţ, şef de serviciu. Serviciul are prevăzut în organigramă un număr de 30 poliţişti locali.

În 2018, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră Galaţi au constatat în flagrant 12 infracţiuni. În teren, poliţiştii locali din cadrul acestui serviciu au aplicat, în 2018, un număr de 5.657 sancţiuni contravenţionale, ce totalizează 1,4 milioane lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: