Poliţiştii au reţinut un tânăr care tâlhărea femei pe stradă. Acesta va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă

Poliţiştii
au reţinut un tânăr care tâlhărea femei pe stradă. Acesta va fi prezentat
instanţei cu propunere de arestare preventivă

Tânărul le smulgea femeilor bunurile din mână Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 20 de ani a fost identificat şi reţinut de oamenii legii după ce două femei au depus plângeri la Poliţie legat de faptul că au fost deposedate pe stradă de bunuri şi documente personale prin violenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 10 octombrie, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Galaţi  au identificat o persoană bănuită de comiterea, pe 3 octombrie, a unei tâlhării.

”Victima, o femeie de 48 ani din Galaţi, a sesizat poliţia cu privire la faptul că, în ziua respectivă, în timp ce se afla pe strada Fagului, un bărbat necunoscut a deposedat-o, prin smulgere, de poşeta pe care o ţinea în mână şi în care se aflau suma de 300 lei, documente personale, carduri bancare şi un telefon mobil”, a declarat comisarul Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al  .

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a fost reţinut un tânăr de 20 ani din comuna gălăţeană Jorăşti. Se pare că  bărbatul ar fi comis, în aceeaşi zi, o altă tâlhărie, victima fiind o femeie de 50 ani, căreia i-ar fi smuls din mână, portofelul în care avea suma de 150 lei şi acte personale. 

Ulterior audierii, acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Galaţi, urmând  să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Tecuci au identificat şi reţinut un bărbat de 25 ani din localitate, bănuit de comiterea unui furt. În noaptea de 6 spre 7 septembrie, acesta ar fi pătruns în curtea unui imobil din municipiul Tecuci, sustrăgând dintr-o magazie mai multe unelte.

Proprietarul bunurilor, un bărbat de 76 ani, a evaluat valoarea bunurilor la 2.800 lei. Astăzi, 11 octombrie, suspectul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

citeste totul despre: