Poliţiştii tecuceni au donat sânge, răspunzând apelului lansat de Centrul de Transfuzii

Poliţiştii tecuceni au
donat sânge, răspunzând apelului lansat de Centrul de Transfuzii

Poliţiştii gălăţeni au donat sânge pentru a salva vieţi Foto: IPJ Galaţi

În fiecare zi sunt în slujba comunităţii, dar săptămâna aceasta 50 de poliţişti gălăţeni au oferit o şansă la viaţă bolnavilor care au nevoie de transfuzii,  donând sânge.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia Municipiului Tecuci a  organizat o campanie de donare de sânge în zilele de 8, 10 şi 11 mai, la care au participat 50 de poliţişti, în contextul în care există o lipsă acută de sânge în spitale.
 
Mai multe operaţii care nu erau urgenţe medicale au fost amânate în ultima perioadă la nivel naţional, pe fondul numărului mic de donatori care se prezintă la centrele de transfuzii.
 
”Iniţiatorul activităţii este un agent de poliţie, ajutor şef de post în comuna Brăhăşeşti, care  aflând  de situaţia de criză de la nivelul  Centrului  de Transfuzii Galaţi, şi-a informat colegii şi împreună au acţionat pentru a salva vieţi”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.
 
Recoltarea sângelui a fost realizată la Spitalul Municipal ”Anton Cincu” Tecuci, fiind efectuată de speciliaşti din cadrul Centrului  de Transfuzii Vrancea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările