Poliţiştii nu reuşesc de aproape doi ani să stabilească identitatea unui bărbat. Se exprimă neinteligibil şi prezintă tulburări de comportament

Poliţiştii nu reuşesc
de aproape doi ani să stabilească identitatea unui bărbat. Se exprimă
neinteligibil şi prezintă tulburări de comportament

Foto: IPJ Galaţi

Oamenii legii efectuează verificări în vederea stabilirii identităţii unui bărbat, găsit pe raza comunei Drăguşeni. Cine poate oferi informaţii despre acesta, este rugat să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 9 noiembrie 2016, la ieşirea din satul Căuieşti, comuna Drăguşeni, judeţul Galaţi, pe partea stângă a drumului ce face legătura dintre localităţile Căuieşti şi Ştieţeşti, a fost găsită o persoană de sex masculin, a cărei identitate nu a putut fi stabilită până în prezent.

Bărbatul are aproximativ 40-45 ani, înălţime 1,55-1,65 metri, greutate aproximativă 55-60 kg, ochi verzi, părul grizonat.

Când a fost găsit, acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare închisă, prevăzută cu guler din blană, pantaloni din material textil de culoare închisă şi pe cap purta un fes de culoare albastră.

”Persoana în cauză se exprimă neinteligibil, prezintă tulburări de comportament şi deficienţe locomotorii. A afirmat că se numeşte ”Ion” şi că a lucrat la o stână de oi, fără a putea da şi alte detalii despre identitatea sa”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la stabilirea identităţii bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: