Poliţist medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Karate Fudokan. A urcat pe podium la alte două stiluri de luptă

Poliţist medaliat cu aur la Campionatul
Mondial de Karate Fudokan. A urcat pe podium la alte două stiluri de luptă

Butură Alex Dănuţ Foto: IPJ Galaţi

Poliţistul gălăţean Butură Alex Dănuţ a obţinut o medalie de aur şi două de bronz la Campionatul Mondial de Karate Fudokan, desfăşurat în Germania.

În weekend-ul trecut a avut loc la Stuttgart (Germania), Campionatul Mondial de Karate Fudokan, competiţie la care au participat aproximativ 1.500 de sportivi din peste 30 de ţări.

Printre participanţii la categoria de vârstă tineret, s-a aflat şi Butură Alex Dănuţ, poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, care a obţinut o medalie de aur şi două de bronz. Astfel, poliţistul a obţinut locul 1 la proba ”enbu mixt” şi locul 3 la probele ”fuku go” şi ”kata individual”.

”Colegul nostru practică ”karate tradiţional” în cadrul Clubului Sportiv Kodo Galaţi, de aproximativ 15 ani, unul dintre antrenorii săi, Mihai Tâmpeanu, fiind de asemenea poliţist, cu multiple titluri de campion mondial, european şi naţional”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Butură Alex Dănuţ speră să-i calce pe urme antrenorului şi să-i depăşească performanţele.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: