Poliţist corupt, prins în timp ce primea o  mită de 500 de euro pentru a duce în penitenciar telefoane mobile

Poliţist corupt, prins în timp ce primea o  mită de 500 de euro pentru a duce în penitenciar telefoane mobile

Poliţistul corupt a fost reţinut, dar nu a fost arestat, fiind plasat sub control judiciar. FOTO Arhivă

Potrivit anchetatorilor, poliţistul nu este la prima faptă de acest fel. El era deja cercetat, într-un alt dosar penal, pentru că luase 1.500 de euro de la o persoană arestată preventiv pentru a-i furniza în arest două telefoane mobile şi o cartelă SIM.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un poliţist din Galaţi a fost prins, miercuri, de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) în timp ce primea o mită de 500 de euro de la o persoană pentru a introduce într-un penitenciar un telefon mobil şi o cartelă SIM.

Interesant este că gentul de poliţie mai este cercetatîntr-un dosar penal, pentru fapte similare (respectiv pentru luare de mită şi trafic de influenţă) după ce, din câte spun anchetatorii, a solicitat şi primit 1.500 de euro de la o persoană arestată preventiv pentru a-i duce după gratii două telefoane mobile şi două cartele SIM.

Agentul de poliţie lucrează în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi şi este suspectat şi de încercarea de influenţare a unui martor denunţător,  căruia i-a promis un telefon mobil contra unei sume de beni neprecizate la acel moment.l

Poliţistul a fost plasat sub control judiciar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: