Piroman reţinut de poliţişti. A incendiat un autovehicul, provocând o pagubă de 4.500 de euro

Piroman reţinut de
poliţişti. A incendiat un autovehicul, provocând o pagubă de 4.500 de euro

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 34 de ani a fost reţinut de poliţişti sub acuzaţia de distrugere, urmând să fie propus astăzi la arestare preventivă. Acesta este suspectat că a stropit o maşină cu benzină şi i-a dat foc, oamenii legii verificând în prezent dacă incendiatorul îl cunoştea pe proprietarului autovehiculului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 8 mai, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Galaţi au identificat un bărbat de 34 ani, din Galaţi, bănuit că în noaptea de 5 mai ar fi incendiat un autoturism parcat pe strada Traian.

”Din cercetări a reieşit că acesta ar fi incendiat în mod intenţionat, folosind produse petroliere, autoturismul aparţinând unui bărbat de 27 ani, distrugându-l în proporţie de 40% şi creând astfel un prejudiciu de 4.500 de euro. Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei pentru audieri, fiind reţinută pentru 24 de ore şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

În cursul zilei de astăzi, incendiatorul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz sub suspiciunea de distrugere, în vederea lămuririi circumstanţelor în care a avut loc incendierea autovehiculului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: