Pieton accidentat pe linia de tramvai. Atât şoferul maşinii care l-a lovit, cât şi victima, sunt vinovaţi de producerea accidentului

Pieton accidentat pe
linia de tramvai. Atât şoferul maşinii care l-a lovit, cât şi victima, sunt
vinovaţi de producerea accidentului

Pietonul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce un bărbat de 51 de ani a fost lovit în plin de o şoferiţă de 35 de ani., care circula neregulamentar pe linia de tramvai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 6 decembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu privire la un eveniment rutier petrecut în municipiul Galaţi, pe strada Stadionului.
 
”Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Oţelarilor către strada Brăilei, o femeie de 35 ani nu a respectat semnificaţia indicatorului “Ocolire” din staţia de tramvai “Sala Sporturilor” şi, circulând pe linia de tramvai, a surprins şi accidentat un pieton în vârstă de 51 ani care traversa partea carosabilă prin loc nepermis şi fără să se asigure”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
citeste totul despre: