Peter Pan, Clopoţica şi Căpitanul Gheară, la Teatrul Gulliver. Un spectacol cu păpuşi mari, dedicat întregii familii

Peter Pan, Clopoţica
şi Căpitanul Gheară, la Teatrul Gulliver. Un spectacol cu păpuşi mari, dedicat întregii familii

Scenă din spectacolul ”Peter Pan” Foto: Valentin Trufaşu

În această duminică, începând cu ora 10,30, la Teatrul Gulliver se pune în scenă povestea lui Peter Pan, personaj cunoscut în lumea întreagă drept copilul care nu voia să crească. Pe parcursul spectacolului, copiii vor călători, alături de Peter Pan şi celelalte personaje uimitoare, în laguna sirenelor, pe corabia piraţilor, ori în casa familiei Darling, acolo unde îşi face apariţia şi zâna Clopoţica.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peter Pan pleacă în căutarea umbrei sale pe care a pierdut-o. Cum poate cineva să-şi piardă umbra? Ei bine, acolo unde trăieşte Peter Pan, pe Insula Niciodată, lucrurile astea se întâmplă. Acolo te poţi sătura de mîncare doar făcându-te că mănânci, acolo poţi deveni doctor doar prefăcându-te că eşti doctor şi, dacă te dor picioarele, poţi zbura în loc să mergi. Un singur lucru nu te poţi preface că-l ai: o mamă.

Pe Insula Niciodată ajung copiii care cad din cărucior şi timp de o săptămână nu-i caută nimeni. Peter Pan e căpitanul copiilor pierduţi şi uitaţi. Din fericire pentru ei, Wendy, fetiţa familiei Darling, acceptă să fie mama acestor copii. Foarte curând, Wendy descoperă că a fi mamă nu e o joacă de copii, aşa cum părea.

O poveste sensibilă, care nu vă va lăsa indiferenţi. Un spectacol cu păpuşi mari şi frumoase, dedicat întregii familii. Biletele se pot cumpăra atât online, accesând site-ul https://bilete.teatrul-gulliver.ro , cât şi de la casa de bilete, înaintea începerii spectacolului. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: