Peste 6.000 de ţigarete descoperite în rezervorul unui autoturism, la P.T.F. Galaţi-rutier

Peste
6.000 de ţigarete descoperite în rezervorul unui autoturism, la P.T.F.
Galaţi-rutier

Ţigările erau ascunse în rezervorul maşinii. Foto: Adevărul

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier împreună cu inspectorii vamali au descoperit, ascunse şi nedeclarate, peste 6.000 de ţigarete în rezervorul unui autoturism condus de un cetăţean din R. Moldova.

Ştiri pe aceeaşi temă

La sfârşitul săptămânii trecute s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru a intra în ţară, un tânăr de 30 de ani, cetăţean al Republicii Moldova, conducând un autoturism marca Dacia, înmatriculat în România.

Pentru că a fost neliniştit pe tot parcursul formalităţilor, poliţiştii de frontieră au intrat la bănuieli şi au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului.

"În urma efectuării controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în rezervorul autoturismului, 6.100 de ţigarete mărcile Plugarul şi MT de provenienţă R. Moldova", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi, Ion Irimia.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare totală de 1.402 lei, şi a autoturismului, în valoare de 15.834 lei, în vederea confiscării, iar cetăţeanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei.

De asemenea au fost întreprinse măsurile legale de anulare a vizei eliberate pe numele cetăţeanului moldovean.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: