Permisele de conducere emise între 8 şi 15 mai se ridică de la ghişeu. O defecţiune tehnică nu permite trimiterea documentelor la domiciliile titularilor

Permisele de
conducere emise între 8 şi 15 mai se ridică de la ghişeu. O defecţiune tehnică
nu permite trimiterea documentelor la domiciliile titularilor

Foto: arhivă Adevărul

Gălăţenii are căror permise de conducere au fost emise în intervalul amintit trebuie să se prezinte la ghişeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule Galaţi pentru a le ridica.

Ştiri pe aceeaşi temă

O defecţiune tehnică la sistemul de împlicuire a permiselor de conducere emise în perioada 8-15 mai 2018 a făcut imposibilă trimiterea acestor documente la domiciliul/reşedinţa titularilor, motiv pentru care s-a luat măsura trimiterii permiselor în cauză la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule din cadrul Instituţiei Prefectului–judeţul Galaţi.  

”Pentru a putea intra în posesia documentelor, este necesar ca titularii să se prezinte personal la sediul serviciului (strada Domnească, nr. 102), la ghişeul Preschimbări permise de conducere, în orice zi a săptămânii, între orele 10.00-13.30, cu actul de identitate în termenul de valabilitate şi dovada de circulaţie provizorie în cazul solicitanţilor care au preschimbat permisul de conducere”, a declarat Petrica Paţilea, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Galaţi.

Nu este nevoie de programare online pentru acest tip de serviciu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările