UPDATE Percheziţii la Spitalul de Urgenţă Galaţi. Procurorii au ridicat dovezi privind o serie de achiziţii ilegale

UPDATE Percheziţii la Spitalul de Urgenţă Galaţi. Procurorii au ridicat dovezi privind o serie de achiziţii ilegale

FOTO Arhiva Adevărul

Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba despre un dosar penal legat de achiziţii publice ilegale. Percheziţiile sunt făcute de ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Judecătoriei Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE

Potrivit unor surse din Spitalul de Urgenţă din Galaţi, obiectul percheziţiilor făcute de Direcţia Generală Anticorupţie joi, 19 octombrie 2017, în mai multe birouri administrative ar fi o serie de achiziţii făcute de unitate medicală, pentru Serviciul de Medicină Legală.

Printre altele, oamenii legii ar fi ridicat mai multe documente privind un contract cu o firmă privată care ar fi furnizat o serie de substanţe şi materiale. De asemenea, o persoană (angajată a Spitalului Judeţean) a fost dusă pentru audieri.

Deocamdată DGA nu a formulat niciun punct de vedere oficial cu privire la anchetă.


ŞTIREA INITIALĂ

Percheziţiile de la Spitalul de Urgenţă din Galaţi au început în cursul dimineţii de 19 octombrie 2017, atunci când ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), însoţiţi de „mascaţi”, au sigilat mai multe birouri administrative şi au interzis accesul în zonă.

Operaţiunea este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, Conform unor informaţii neoficiale, ancheta vizează posibile acte de corupţie în achiziţiile publice ale Spitalului Clinic de Urgenţă din Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările