Percheziţii la două imobile deţinute de un bărbat din Umbrăreşti. Poliţiştii au ridicat un pistol neletal şi sute de alice

Percheziţii la două
imobile deţinute de un bărbat din Umbrăreşti. Poliţiştii au ridicat un pistol
neletal şi sute de alice

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 46 de ani este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase devenite deşeuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 21 februarie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Galaţi au efectuat două percheziţii domiciliare la două imobile folosite de un bărbat de 46 de ani, din comuna Umbrăreşti, ocazie cu care au găsit un pistol neletal cu aer comprimat, calibrul 4,5 mm, supus autorizării, 393 de bucăţi de alice, calibrul 4,5 mm şi 5 butelii de dioxid de carbon.

”Totodată, într-o dependinţă situată în curtea locuinţei bărbatului, a fost găsită cantitatea de 50  de litri de substanţe pentru protecţia plantelor, cu termenul de valabilitate expirat, faţă de care acesta nu luase măsura neutralizării”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Întrucât arma şi muniţia găsite la percheziţie s-au dovedit a fi deţinute ilegal de persoana în cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele acesteia pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase devenite deşeuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările