Pensionarii gălăţeni au pichetat sediile partidelor parlamentare

Pensionarii gălăţeni au pichetat sediile partidelor parlamentare

"Hoţii" a fost principalul slogan strigat de protestatari , Foto: Bogdan Dimofte

Circa 30 de vârstnici au pichetat azi sediile partidelor parlamentare, între 11.00-12.00, exprimându-şi indignarea şi faţă de starea precară a nivelului de trai şi de modul cum au fost trataţi de guvernul actual.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ei au cerut  respectarea Legii 218, referitor la grupa I şi II de muncă, începând cu 1 ianuarie 2011, respectarea Legii 250, referitor la valoarea punctului de pensie de 45% din salariul brut, eliminarea coplăţii pentru serviciile medicale, îmbunătăţirea asistenţei sociale, analiza gratuite odată pe an, precum şi acordarea biletelor de tratament.  

„Am muncit o viaţă întreagă şi am ajuns la bătrâneţe muritori de foame. Vrem să fim respectaţi de către parlamentari. Sunt mii de pensionari care nu au bani de medicamente şi alimente. Suntem decişi să protestăm în fiecare vineri, până la Crăciun”, a declarat Toader Cristea, liderul Alianţei Europensionarilor Galaţi.

Pensionarii au mers la sediile partidelor politice din Galaţi pentru a la prezenta doleanţele lor.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările