Paznic prins când fura combustibil cot la cot cu hoţul. Au abandonat maşina după ce poliţiştii au pornit în urmărirea lor

Paznic prins când
fura combustibil cot la cot cu hoţul. Au abandonat maşina după ce poliţiştii au
pornit în urmărirea lor

Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi, de 33 şi 52 de ani, sunt cercetaţi pentru furt, după ce oamenii legii i-au surprins când se pregăteau să fure sute de kilograme de motorină din rezervoarele unei societăţi comerciale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 6 aprilie, în jurul orei 01,15, în timp ce patrula pe D.J. 255, un echipaj al secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan a observat un autoturism ieşind pe poarta de acces auto în curtea unei societăţi agricole, din comuna Rediu. La vederea poliţiştilor, conducătorul auto a demarat în trombă spre ieşirea din localitate.

”Autospeciala poliţiei a pornit în urmărirea maşinii în cauză, găsind-o abandonată la periferia comunei Rediu, lângă ea găsind, de asemenea, 26 de bidoane din material plastic ce conţineau motorină.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în noaptea respectivă, proprietarul autoturismului, un bărbat de 33 de ani şi un altul de 52 de ani, paznicul societăţii agricole, ambii din comuna Rediu, ar fi sustras cantitatea de 665 de litri de motorină din rezervoarele aparţinând societăţii, cauzând un prejudiciu în valoare de 3.600 de lei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele celor doi bărbaţi pentru furt calificat, aceştia fiind plasaţi sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: