Patru persoane bănuite de trafic de canabis au fost arestate la Galaţi

Patru persoane bănuite de trafic de canabis au fost arestate la Galaţi

Acasă la unul dintre suspecţi a fost găsită cantitatea de un kilogram de canabis.

Procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Galaţi, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul  Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi au efectuat cinci percheziţii domiciliare în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări infracţionale, specializată în infracţiuni de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii legii îi suspectează pe membrii acestei grupări că, începând cu luna octombrie 2013, au constituit un grup infracţional organizat, care se ocupa de trafic de droguri de risc.

În perioada octombrie 2013 - aprilie 2014, membrii reţelei sunt bănuiţi că au introdus pe teritoriul României, fără drept, peste patru kilograme de cannabis destinat desfacerii către consumatori de pe raza judeţelor Galaţi şi Brăila.

Mai mult, unul dintre cei patru suspecţi a fost depistat în flagrant în timp ce oferea spre vânzare cannabis. Cu ocazia percheziţiilor efectuate a fost ridicată cantitatea de un kilogram de cannabis. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi au dispus reţinerea unui număr de patru inculpaţi, care vor fi trimişi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: