Păţania unui primar din Galaţi, chemat să se vaccineze: „Nu mai veniţi, pentru că a expirat fiola“

Păţania unui primar din Galaţi, chemat să se vaccineze: „Nu mai veniţi, pentru că a expirat fiola“

FOTO Shutterstock

Un primar din judeţul Galaţi a fost invitat, marţi, 20 aprilie, să se vaccineze cu o zi mai devreme. S-a grăbit să ajungă, însă, surpriză: când a ajuns în faţa centrului de vaccinare a fost sunat din nou pentru a i se spune că doza a expirat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul comunei Valea Mărului, Florin Virgil Virgil Doca-Vălmăreanu, a povestit pe pagina de Facebook ce a păţit. 

El a fost sunat de la centrul de vaccinare din Târgu Bujor să se prezinte la vaccin marţi, 20 aprilie, deşi era programat pentru miercuri, 21 aprilie.

S-a urcat repede în maşină şi a plecat în grabă. 

Ajuns în Târgu Bujor, chiar în faţa centrului de vaccinare, însă, primarul a fost sunat din nou de operator. Acesta i-a spus că invitaţia nu mai este valabilă. 

Motivul? „Nu mai veniţi la vaccinare pentru că a expirat fiola”. 

După această experienţă, primarul Doca are şi o explicaţie de ce unii oameni nu merg la vaccinare: „Sistemul sanitar e enervat că oamenii nu merg la spitale, nu merg la vaccinare! Nu vreţi să vă întrebaţi şi de ce? Pentru că sunteţi enervant de nepregătiţi, calculaţi. Pentru că sunteţi (uneori) enervant de lipsiţi de empatie, educaţie . Pentru că vă credeţi zei coborâţi un pic printre nenorociţii ăştia de noi, care suntem oameni”.


 

Vă recomandăm şi:

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările