Păţania unei femei din Galaţi: a plătit 12.000 de lei pentru bijuterii false VIDEO

Păţania unei femei din Galaţi: a plătit 12.000 de lei pentru bijuterii false VIDEO

Bijuterii false, descoperite de poliţisti sursa: captură Video

O femeie din judeţul Galaţi a cumpărat bijuterii în valoare de 12.000 de lei. Ulterior, a constatat că a fost păcălită deoarece bijuteriile nu erau din aur, aşa cum i s-a spus. Poliţiştii l-au depistat pe escroc.

Pe 22 iunie, în jurul orei 14.30, poliţiştii Postului de Poliţie Iveşti au fost sesizaţi de un bărbat, de 46 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, soţia sa ar fi cumpărat bijuterii din aur de la o persoană necunoscută, în schimbul cărora a plătit suma de 12 000 de lei. Acesta a mai precizat că, după verificarea bijuteriilor, a constatat că acestea nu sunt din aur, şi că persoana care le-a vândut se va afla în localitate, în ziua respectivă.

„În urma investigaţiilor, în jurul orei 15.30, poliţiştii au depistat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 46 de ani, din judeţul Constanţa. În autoturismul acestuia a fost găsită o geantă care conţinea aproximativ 200 de grame de bijuterii (cercei, brăţări, inele) din material de culoare galbenă, pentru care bărbatul nu a putut prezenta niciun document de provenienţă”, a anunţat IPJ Galaţi.

Bijuteriile au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, poliţiştii întocmind în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infacţiunii de înşelăciune.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările