Paradă publică de steaguri pe platoul de la "Potcoava de Aur"

Paradă publică de steaguri pe platoul de la

Parada va avea loc pe platoul de la Potcoava de Aur. Foto: Adevărul

Asociaţia Tineret România implementează în perioadă  4-14 aprilie 2014, în municipiul Galaţi, proiectul „ECO+", finanţat de Comisia Europeană  prin programul Tineret în Acţiune. Cursul de formare „ECO+” se va desfăşura conform unui program prestabilit de activităţi, pus în practică de către patru experţi prin intermediul metodelor non-formale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Proiectul implică 30 de participanţi din următoarele ţări: Italia, Grecia, Lituania, Republică Cehă, Polonia, Cipru, Slovacia, Turcia, Bulgaria şi România.

Scopul principal al cursului de formare „ECO+" este încurajarea schimbului de bune practici între lucrători de tineret, pentru a organiza o acţiune ecologică, care va conştientiza comunitatea cu privire la avantajele reciclării, totodată promovând valori cultural - europene.

În contextul competiţiei naţionale "Oraşul Reciclării", Tineret România a  realizat parteneriate cu Serviciul Public Ecosal şi cu Primăria Municipiului Galaţi pentru a îmbina activităţile de colectare diferenţiată din cadrul proiectului cu acţiunea "Hai la curăţenie", ce urmează a fi desfăşurată în perioada 7-14 aprilie 2014. 

Concret, proiectul ECO+ constă în planificarea şi realizarea unei parade publice de steaguri, alcătuite din deşeuri reciclabile, şi panouri care conţin informaţii cultural a€“ europene, în timp ce se vor intona imnurile naţionale ale fiecărei ţări implicate.

Proiectul va fi promovat pentru început cu evenimentul "Steag IT", care va avea loc sâmbătă, 12 aprilie, începând cu orele 11.00, pe Platoul de la "Potcoava de Aur".
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: