Păpuşarii de la Teatrul Gulliver pun în scenă spectacolul ”Călătorie spre centrul pământului” în 3D

Păpuşarii
de la Teatrul Gulliver pun în scenă spectacolul ”Călătorie spre centrul pământului”
în 3D

Scenă din spectacolul ”Călătorie spre centrul pământului” Foto: Teatrul Gulliver

Scenariul este semnat de Radu Dinulescu, care asigură şi regia, de scenografie, animaţia 3 D şi muzică se ocupă Armand Richelet, construcţia păpuşilor este realizată de Vlad Tănase, iar din distribuţie fac parte Adina Ariton, Elena Marin, Gina Geru, Ramona Păuc, Marian Sterian (voce povestitor).

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi oameni şi o calăuză încearcă să ajungă, prin craterul unui vulcan, direct în centru incandescent al pământului, în ciuda tuturor teoriilor stiinţifice. Un subiect pasionant, plin de posibilităţi, pentru un spectacol de teatru care îmbină tehnica cinematografului 3D cu poezia spectacolului viu, cu păpuşi şi obiecte.

O experienţă unică, prima de acest gen din lume, un spectacol la modă care poate satisface gusturile tuturor generaţiilor. O colaborare inedită între trupa de actori a Teatrului Gulliver din Galaţi cu regizorul Radu Dinulescu şi cineastul belgian Armand Richelet-Kleinberg, cel care semnează animaţia 3D stereoscopică, realizarea filmului, muzicii şi a coloanei sonore.

Spectacolul s-a jucat în luna martie a acestui an la Festivalul Izmir International Puppet Days  din Turcia, unde s-a bucurat de prezenţa a sute de copii dornici să vadă, pentru prima dată, un spectacol de teatru tridimensional.

Spectacolul este recomandat copiilor de peste 6 ani. Acesta se va desfăşura în sala studio a Teatrului Dramatic ”Fani Tardini”. Accesul în sală se va face în limita a 60 de locuri. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

citeste totul despre: