Pagubă de zeci de mii de lei pentru proprietarii de maşini cărora le-au fost sustrase oglinzile retrovizoare. Trei minori sunt autorii a 26 de furturi

Pagubă de zeci de mii
de lei pentru proprietarii de maşini cărora le-au fost sustrase oglinzile
retrovizoare. Trei minori sunt autorii a 26 de furturi

Foto: arhivă Adevărul

Trei minori, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 17 ani, au fost plasaţi sub control judiciar şi sunt cercetaţi pentru furt, fiind suspectaţi că ar fi sustras sticlele oglinzilor retrovizoare de la zeci de autoturisme de pe raza municipiului Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 15 mai, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Galaţi au identificat trei adolescenţi din municipiu, bănuiţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt.

”Din cercetări a reieşit că, în perioada 27.01.2017 – 09.05.2018, cei trei, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 17 ani, ar fi sustras sticlele oglinzilor retrovizoare de la 26 de autoturisme de pe raza municipiului Galaţi, cauzând un prejudiciu total de 58.000 de lei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Tinerii au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri, după care au fost prezentaţi procurorului de caz, care a dispus faţă de aceştia măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru furt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: