A scos peste 1.000 de dinţi

A scos peste 1.000 de dinţi

După cinci ani de muncă la clinici din Canada şi Israel, medicul a concluzionat că sistemul nostru sanitar este mult inferior celor din străinătate, unde «darul» nu există şi toată lumea este tratată egal.

Inimă de Copil îl ajută pe Moş Crăciun

Inimă de Copil îl ajută pe Moş Crăciun

Timp de o săptămână, Caravana „Inimă de Copil” te invită să fii şi tu un Moş Crăciun pentru copii săraci. Cine doreşte să doneze o jucărie o poate face la standurile amplasate în Galeria Real (luni-duminică între orele 15.00-20.00); Winmarkt, la parter (luni-duminică între 15.00-20), Ţiglina I (luni-miercuri între orele 16.00-19.00).

Ninsori abundente şi polei în judeţ

Ninsori abundente şi polei în judeţ

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben pentru judeţele din sudul şi sud-estul ţării, pentru intervalul 15 decembrie 2009-17 decembrie 2009. Judeţul Galaţi va avea parte de ninsori abundente şi polei.

Oţelul a făcut primul transfer

Oţelul a făcut primul transfer

Încă din prima zi de la încheierea turului, echipa de fotbal Oţelul Galaţi a perfectat primul transfer al iernii. Directorul general Marius Stan a anunţat aducerea mijlocaşului central Stelian Cucu, de la concitadina FCM Dunărea.

La Oţelul s-a „jumulit” porcul

La Oţelul s-a „jumulit” porcul

În pădurea Gârboavele, porcul a fost împărţit nemţeşte, de Dorinel Munteanu: “Toţi au muncit, împreună am depăşit momente grele, acum să ajungem toţi la şorici”De la senior managerul Arcelor Mittal, Ionel Borş, principalul susţinător financiar al echipei, şi până la portarul stadionului, toţi cei de la Oţelul s-au adunat, ca la fiecare sfârşit de an, la “Pomana Porcului”.

A trecut şi Consiliul European de vară, de la sfârşitul lunii iunie, şi toată lumea a rămas marcată de dezbaterea prelungită şi încleştarea pe tema refugiaţilor, acolo unde s-a reuşit un acord - bun, prost, insuficient, general, neconcludent - dar totuşi un acord, votat de către toate părţile.

acum 3 zile · comentarii (24)

Cinstind memoria personalităţii marelui patriarh Iustinian Marina la 40 de ani de la trecerea acestuia în nefiinţă, la editura Basilica, a apărut în condiţiile grafice de excepţie ale unui fermecător album de artă o nouă monografie consacrată „Leagănului cetăţii“ Bucureştilor, cum numea Nicolae Iorga catedrala cunoscută azi miilor ei de credincioşi, Mănăstirea Radu Vodă.

acum 3 zile · comentarii (0)

Pentru a doua oară în acest an, gândurile care-l macină pe Liviu Dragnea au ieşit ca uleiul pe apă. Prima dată s-a întâmplat la puţin timp după condamnare când, în faţa microfoanelor, a ieşit din punctaje declarând că nu vrea să plece ca prostul din funcţie şi din viaţă. Acum, la interviul dat miercuri seară la Antena 3, a spus-o mai pe ocolite. Dar tot ce-a reieşit a fost că-şi doreşte preşedinţia României pentru imunitate în faţa justiţiei.

acum 3 zile · comentarii (7)

N-am mai văzut un alt şef politic care să debiteze atâtea baliverne. Pe cine mai reuşeşte să păcălească Dragnea, greu de spus. Faptul că în curând ar putea ajunge după gratii, şi devine un puşcăriaş anonim, îl scoate din minţi. Asta a demonstrat în declaraţiile de miercuri seara la un post tv. Nu vrea să plece ca „prostul” din politică. Îşi foloseşte toate atuurile funcţiei în acest scop.

acum 3 zile · comentarii (31)

România este o ţară tot mai surprinzătoare. În sens negativ. Autodistrugătoare prin grija politicienilor care s-au perindat la putere, indiferent de culoarea lor politică. Cu ajutorul infractorilor din vârful puterii, care legiferează fărădelegea în numele unei democraţii şchioape. Tot mai mulţi români se întreabă pe bună dreptate - În ce ţară trăim? - cu toate că noi ar trebui să ştim cel mai bine.

acum 3 zile · comentarii (12)

Iată ce au primit corespondenţii de presă acreditaţi la Bruxelles din partea ofiţerului de presă al Grupului Verzilor din Parlamentul European, adică o copie a scrisorii pe care cei doi copreşedinţi ai grupului respectiv, Ska Keller şi Philippe Lamberts o adresează lui Frans Timmermans, vicepreşedintele Comisiei Europene, precum şi preşedintelui Comisiei, Jean Claude Juncker.

acum 3 zile · comentarii (49)

Cei care au cumpărat, din bani publici, dezinfectantul falsificat, fără să facă niciun demers pentru a verifica (din lene, din incompetenţă sau din interes) ceea ce cumpără, sunt nişte ucigaşi. Nu bacteriile ucid în spitale, ci corupţia. Şi batista de pe ţambal, căci de ani de zile se ştie ce se întâmplă, dar instituţiile statului, anesteziate politic, se fac că nu văd.

acum 2 ani · comentarii (2)

Modelele tembele îndelung hăulite la televizor au dat roade. Nu mai contează preotului milostiv, pomana oferită cu discreţie sau binefăcătorul anonim. Societatea modernă a reuşit să facă modele din inşi precum Gigi Becali, care cumpără imagine pozitivă cu acte de milostenie ostentative, transmise în direct, la ore de maximă audienţă.

acum 3 ani · comentarii (6)

Văzută dinspre reprezentanţii societăţii civile româneşti, criza europeană a refugiaţilor nu seamănă de nicio culoare cu „filmul” trăit de o bună parte din migraţia românească. Şi nu vorbesc aici de migraţia aceea admirabilă, care a apucat calea străinătăţii pentru a munci pe brânci, pentru o plată pe măsură, ci de ceilalţi.

acum 3 ani · comentarii (11)

Vrem, nu vrem, asistăm la o adevărată avalanşă de scandaluri în Sănătatea românească. Nimic nu pare să mai meargă, iar lucrurile nu ţin doar de mentalitate, oricât de mult s-ar căzni unii să ne facă să credem că ar fi de vină pentru balamuc doar năravurile proaste din sistem.

acum 3 ani · comentarii (4)

Până la urmă, nimic nou sub soare. Acum vreo 30 de ani, democraţia americană a fost lovită de un val de indignare legat de declaraţiile unui candidat la Senat, care acuza sistemul de falsă religiozitate. Situaţia de peste Ocean seamănă perfect cu fenomenul românesc al falsei atitudini pro-monarhice,

acum 3 ani · comentarii (82)
Postari Recente