Oţelul, din chef în chef. Sorin Frunză împlineşte astăzi 34 de ani, după ce Paraschiv a "marcat" marţi acelaşi "scor"

Oţelul, din chef în chef. Sorin Frunză împlineşte astăzi 34 de ani, după ce Paraschiv a

Sorin Frunză

Mijlocaşul gălăţean, sigurul din lotul Oţelului care a jucat în grupele Ligii Campionilor cu două echipe, speră să-şi marcheze ziua de naştere cu o victorie în meciul cu Voinţa Sibiu, de vineri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aniversările se ţin lanţ în lotul Oţelului Galaţi. După ce, marţi, Gabriel Paraschiv a împlinit 34 de ani, a sosit rândul lui Sorin Frunză să marcheze "borna 34", pe 29 martie, adică fix în ajunul meciului (deloc simplu) cu Voinţa Sibiu. De altfel, mijlocaşul oţelar a mărturisit că va face petrecerea după etapă şi că speră că va avea de ce să facă cinste şi în plan fotbalistic, nu doar personal.

Sorin Frunză este născut la Galaţi (mai precis în localitatea Jorăşti) , pe 29 martie 1978. A început fotbalul la juniorii Oţelului, dar a debutat ca senior la Dunărea Galaţi, la vârsta de 19 ani. DE-a lungul carierei a jucatm în ordine, la echipele Dunărea Galaţi, Cimentul Fieni, Poli Timişoara, Jiul Petroşani, FC Vaslui, Universitatea Craiova, FC Botoşani, Unirea Urziceni şi Rapid Bucureşti.

Joacă la Oţelul Galaţi din din 2011. Are peste 200 de meciuri în prima ligă şi a evoluat în cupele europene în cinci sezoane.

La mulţi ani, Sorine!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările