Oraşul meu: Reduceri de 20% la Glamour - beauty salon

Oraşul meu: Reduceri de 20% la Glamour - beauty salon

Gălăţenii iau cu asalt saloanele de înfrumuseţare

Gălăţenii pot afla din rubrica "Oraşul meu" despre reducerile de care beneficiază dacă vor să "lucreze" la capitolul imagine, dar li se atrage atenţia că automedicaţia poate dăuna grav sănătăţii

Ştiri pe aceeaşi temă

Reduceri de 20% la Glamour - beauty salon

Salonul de înfrumuseţare Glamour (hair and beauty salon) oferă posibilitatea oricărei femei interesate de propria imagine şi îmbunătăţirea acesteia, să beneficieze de tratamente calitative: manichiură, frizerie, cosmetică, masaj, pedichiură şi, în acelaşi timp, să plătească cu 20% mai puţin pentru orice serviciu. Salonul este pe str. Siderurgiştilor, Bl. M4A (Magazin General) şi este deschis de luni până vineri, între orele 9.00 - 14.00.

Atenţie! Automedicația poate fi periculoasă!

Pacienții care se tratează singuri cu pastile contra durerilor de cap riscă să se trezească cu efecte secundare neplăcute. De asemenea, durerile de cap pot ascunde alte probleme de sănătate, mai grave. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, mai mult de 50% din persoanele care suferă de migrenă nu au consultat niciodată medicul pentru această problemă. Fiecare durere de cap este diferită și nu există un tratament universal. De aceea este bine să mergeți la medicul neurolog pentru a face investigații în acest sens și a cunoaște sursa durerilor de cap.

Mesaje de la cititori

"Primăria ar trebui să adune maidanezii" - Anca Bunea, 39 de ani, casnică

Este bună campania dumneavoastră contra maidanezilor, mai ales că am doi copii de 11 și 9 ani, iar atunci când ies la joacă în fața blocului îmi fac griji pentru siguranța lor. Pe lângă faptul că acești câini pot fi agresivi, ei sunt și focare de infecție. Primăria ar trebui să-i adune și să facă ce vrea cu ei, dar să nu-i mai văd în preajma copiilor mei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările