Omenia unui necunoscut. A predat unui poliţist o borsetă plină cu bani

Omenia unui necunoscut. A predat unui poliţist o
borsetă plină cu bani

FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat care a refuzat să îşi facă cunoscut numele a predat unui poliţist local o borsetă în care se aflau mii de euro şi un act de identitate.

Gest de omenie al unui tecucean. Zilele trecute, un bărbat i-a predat o borsetă unui poliţist local care era de serviciu la Primăria din Tecuci. A spus că a găsit-o în parcarea din faţa Catedralei din oraş şi nu a dorit să îşi spună numele.

Poliţistul a chemat o patrulă de la Poliţia Locală şi împreună au deschis borseta. Spre surpriza lor, în aceasta au găsit 4.000 de euro, 1.600 de lei şi un act de identitate al unui bărbat din Ploieşti.

La scurt timp, în parcarea din faţa Catedralei a oprit un autovehicul, din care au coborât câteva persoane, care au început să caute ceva pe jos. 

Poliţiştii au verificat identitatea uneia dintre acestea şi au constatat că este deţinătorul cărţii de identitate şi al borsetei pierdute, astfel că i-au restituit-o.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Agenţie de turism, obligată să le restituie banii unor politicieni care au ratat o vacanţă în Egipt din cauza pandemiei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările