Olimpicii şi elevii care au avut media 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, premiaţi de Primăria Galaţi

Olimpicii şi elevii care au avut media 10 la Evaluarea Naţională şi
Bacalaureat, premiaţi de Primăria Galaţi

Festivitatea de premiere de la Grădina de Vară Foto: Primăria Galaţi

Premierea se face luni, 7 septembrie, şi marţi la Grădina de Vară a Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard”. Elevii şi profesorii cu rezultate remarcabile la olimpiade în anul şcolar 2018-2019 sunt răsplătiţi cu premii în bani (în funcţie de performanţa obţinută), diplome şi buchete de flori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elevii cu rezultate remarcabile la olimpiade, profesorii care i-au pregătit pe aceştia, precum şi elevii care au avut media 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat sunt premiaţi de către Primăria municipiului Galaţi pentru performanţele obţinute.

„Sunt copiii şi profesorii cu care ne mândrim. Ştiu că în spatele acestor rezultate stă foarte multă muncă, stau mii de ore de studiu, dar şi perseverenţa şi ambiţia lor de a fi cei mai buni. De aceea merită cu toţii întreaga noastră apreciere. Aceşti tineri şi mentorii lor reprezintă o dovadă în plus că la Galaţi se pune mare preţ pe educaţie, iar prin muncă şi tenacitate se atinge performanţa. Îi felicit din toată inima şi le doresc mult succes în continuare tuturor acestor copii şi profesori care fac cinste oraşului!”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Cuantumul premiilor pentru olimpiadele internaţionale este: premiul I – 6.000 de lei, premiul II – 3.900 de lei, premiul III – 3.630 de lei, premiul special – 2.640 de lei şi menţiune – 2.640 de lei, iar pentru olimpiadele naţionale: premiul I – 2.200 de lei, premiul II – 1.540 de lei, premiul III – 1.100 de lei şi menţiune – 660 de lei.

Este vorba în total despre 100 de elevi şi 82 de profesori care i-au pregătit, suma alocată fiind de peste 200.000 de lei.

Tot cu această ocazie sunt premiaţi şi elevii din învăţământul preuniversitar de stat care au obţinut media 10 la examenul de Evaluare Naţională şi examenul de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie. În total, 32 de elevi primesc câte 2.000 de lei, diplomă şi buchet de flori, suma alocată pentru premierea acestora fiind de 64.000 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: