Ofertă în premieră lansată de Teatrul Dramatic din Galaţi. Dacă-i joi, e „Happy Hour”, deci cultura e la preţ redus

Ofertă în premieră lansată de Teatrul Dramatic din Galaţi. Dacă-i joi, e „Happy Hour”, deci cultura e la preţ redus

Teatrul Dramatic din Galaţi FOTO Costel Crângan

Prestigioasa instituţie de cultură a decis ca în fiecare joi, între 17,30 şi 18,30, să pună în aplicare „Happy Hour” (un concept de reduceri inspirat din comerţ şi servicii) în care biletele se pot cumpăra la preţ mai mic decât de obicei. Experimentul s-a desfăşurat în premieră pe 15 martie, iar următoarele ocazii de a lua bilete ieftine sunt pe 22 şi 29 martie.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi continuă cu aplomb programul ambiţios de a promova şi moderniza serviciile culturale iniţiat de inventivul manager Florin Toma.

După ce în urmă cu câteva săptămâni a devenit operaţional sistemul de vânzare online a biletelor la teatru, de data aceasta este vorba despre introducerea unui concept comercial – Happy Hour  - specific marilor retaileri (preluat însă, de la o vreme, şi pe zona de alimentaţie publică şi de servicii medicale), care presupune că, în anumite zile şi pe un anumit interval orar se pot cumpăra bilete cu preţ mult mai mic decât de obicei.

Mai exact, joia, între orele 17,30 şi 18,30, de la casieria teatrului gălăţean se pot lua bilete ieftine. Experimentul s-a desfăşurat în premieră pe 15 martie, iar următoarele ocazii de a lua bilete la preţ redus sunt pe 22 şi 29 martie.

Ce se joacă în martie la „Fani Tardini”

Potrivit site-ului Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, spectacolele programate în această lună sunt: „Steaua fără nume” – (reprezentaţii pe 16 si 31 martie), „Cursa de şoareci” (17 martie), „Butoiul cu pulbere” (18 martie), „Pelicanul” (23 martie), „Năpasta” (24 martie), „Îmblânzirea scorpiei” (25 martie). Toate reprezentaţiile încep la ora 19.00.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: