O tânără cu un bebeluş în braţe, bătută sălbatic pe o stradă din Galaţi. O cameră de supraveghere a surprins totul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul a avut loc sâmbătă, 14 mai 2016, în cursul dimineţii, în apropiere de Piaţa Centrală a oraşului Galaţi. Deşi prin zonă treceau mai multe persoane, nimeni nu a sărit în ajutorul tinerei snopită în bătaie.

Întâmplare revoltătoare, sâmbătă, 14 mai 2016, pe o stradă din Galaţi situată în apropiere de Piaţa Centrală a oraşului.

Camerele de supraveghere ale unei firme au surprins momentul în care o tânără care are un bebeluş în braţe este acostată, în timp ce încearcă să se urce într-un taxi, de un grup de trei indivizi, care o iau la bătaie.

Femeia este dată jos cu brutalitate din taxi, apoi lovită în mod repetat. Din imagini se poate vedea cum unul dintre agresori o loveşte pe femeie cu sălbăticie, în zona feţei şi a abdomenului, iar la un moment dat o dă cu capul de o maşină staţionată, după care o trânteşte pe asfalt şi începe să dea în ea cu picioarele.

Femeia a scăpat cu greu de furia individului, după câteva minute de groază, şi a reuşit într-un final să scape refugiindu-se în taxi, care a demarat în trombă, urmat la câteva secunde distanţă de agresor, aflat într-o altă maşină.

Deşi scena s-a petrecut în plină zi, pe o stradă circulată, nimeni nu a intervenit în conflict, care părea să fie de natură conjugală.

Cazul a fost preluat de Poliţia municpilui Galaţi, care încearcă să-i identifice pe protagoniştii incidentului. Potrivit oamenilor legii, agresorii riscă să ajungă la închisoare pentru faptele lor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite